Veckouppdatering

Hej!
 
Dålig uppdatering på det här stället sista tiden, pga av händelsebrist och trötthet. Samt ett tveksamt fungerande internet. 
 
Förra veckan skolades Carmen in på dagis och vi övergick till höstschema. Inskolningen gick jättebra, förutom att Carmen inte sover när hon är på dagis. För någon som normalt sett sover 4-5 timmar utspritt mellan 9-16 så innebär det att man får en rätt trött och grinig bebis på kvällen. Men det blir säkert bättre när hon vänjer sig vid dagis-vilan. 
 
I tisdags åkte vi till byn bredvid och gick en lång promenad i en park. Tvillingarna övade på att cykla. De är jätteduktiga på själva cyklandet, men att svänga och ha koll på träd, stenar, hundar och människor är tydligen väldigt svårt... Men trevligt var det! Vi såg en häst också, väldigt söt. 
 
 
Idag har vi varit dels i Retiro och gått och cyklat, mycket trevligt. Och massor med folk! Det verkar som att alla som bor i Madrid motionerar eller hänger i Retiro på söndagarna. Fullt av liv överallt, och riktigt mysig stämmning! Efter vårt besök där var vi hos Marcos mamma och åt lunch. Marcos syster lagade maten, supergott! Sen skypade de med Marcos systerson som bor i Berlin. Det var trevligt att säga hej till ännu en medlem av familjen. Under lunchen bestämde även jag och Marcos syster Carmen att vi ska ses två gånger i veckan för språkbyte: hon behöver öva sin engelska och jag behöver öva spanska. Vi börjar på tisdag, och det ska bli väldigt nyttigt och kul!
 
 
På tal om spanskakunskaper så har jag hittat en språkskola och jag tänker börja imorgon. Hoppas att det är så bra som det verkar, och att jag får träffa många kompisar. Är supertaggad! :D Buenas noches! 
 
 
 

Kommentarer
Caisa säger:

Verkar som hösten startat på ett bra sätt. Lycka till på din första kursdag. Hasta luego Caisa

Svar:
Sandra

2013-09-17 | 13:16:09
Karin Ståhle säger:

Tack för det fina kortet som kom m posten idag! Du är så himla fin, Sandra! Ha det bra o var rädd om dig! Kram!

Svar:
Sandra

2013-09-17 | 21:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback