Sömn & stigar

Buenos dias! 
 
Lördagskvällen blev både rolig och tråkig. Den började bra, men sen hamnade vi på helt tomma klubbar och det ör ju aldrig kul. Och när vi väl kom till de bra ställerna igen, så hade vi hunnit bli rätt trötta. Menmen, det var mysigt iallafall! 
 
Familjen kom hem under lördagskvällen också. Det var kul att se dem igen! Det känns på ett sätt som att jag aldrig åkte härifrån, för inget har egentligen förändrts. Samtidigt känns det som att vi börjar om på nytt med att komma in i rutiner, lära känna barnen och så vidare. 
 
Söndagen spenderades med mycket sömn, the Big Bang Theory samt en lång promenad. Jag hittade lite stigar i bushen, så där ska jag springa och gå mycket under hösten. Har ju hittills bara hållit mig till stora vägen, mest för att jag sprungit så sent på kvällarna och velat ha belysning. Men nu kommer jag ha tid att springa dagtid, så då kan man ju passa på att utforksa omgivningarna lite. 
 
Idag är min första arbetsdag, och jag och tjejerna är hemma själva just nu. Minst två av de har feber, så det kommer nog bli en utmaning att ta sig igenom denna dag. Hoppas ni får en riktigt trevlig måndag! 
 
Sista bilden jag tog i Sverige innan jag flög hit
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback