Pannkisar och snart gäster!

Hejhej!
 
Idag hade vi vikarie i skolan. En lärare vid namn Mario. Han var trevlig och duktig, men jösses vad han pratade fort jämfört med Carolina (vår vanliga lärare). Var tvungen att stirra på hans mun och fokusera på varenda grej han sa för att överhuvudtaget hänga med. Men oj vad vi lärde oss mycket! 
 
Sen under eftermiddagen och kvällen har jag varit barnvakt. Marcos & Marina behövde handla eftersom det vankas födelsedagskalas här hela helgen. Tvillingarna fyller nämligen 5 år! 
 
Till middag gjorde jag pannkisar. Det är en favorit hos både tjejerna och mig, så det var en trevlig middag! Carmen fick sitta i sin stol medans jag stekte, kan ju inte lämna henne och leka själv någonstans liksom. Men hon verkade inte ha några större problem med det. Gladare bebis har jag nog aldrig stött på! 
 
Carmen, pannkisar, dukat bord (leksaker och hushållspapper obligatoriskt), min lunch
 
 Varför sitta bredvid Sandra när man kan sitta ovanpå? 
 
Och jag är så taggad för imorgon! Inte nog med att det är fredag och det vankas helg med sovmorngnar och lediga dagar, Morfar & Caisa kommer på besök i Madrid! Det ska bli jättemysigt att träffa de, och jättekul att få visa var jag bor och att de ska träffa min familj. De kommer nämligen hit imorgon kväll med Africa, Claes och Africa Ella. Så det blir full rulle! Varmt välkommna hit! :D  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback