Ikea, CEE Idiomas och en ny vardag

Buenas tardes!
 
Den här veckan har gått väldigt fort men samtidigt innehållit så mycket. I måndags var min första lektion på språkskolan CEE Idiomas. I min klass är det jag och en kille från nya Kaledonien (?) som tydligen ligger någonstans nära Australien. Vi har lite svårtigheter att kommunicera perfekt så jag är inte helt säker. Clemente r iallafall väldigt trevlig och ungefär på samma spanska-nivå som mig, så lektionerna flyter på väldigt bra. Hittills är lektionerna och lärarinnan Carolina jättebra, har lärt mig massor och det är jättekul! 
 
I måndags träffade jag min kompis Stina som kom tillbaka till Madrid. Vi åt lunch på något lunchställe på Chamartin (tågstation) innan jag var tvungen att åka hem. Jättekul att hon är här igen! 
 
I tisdags kväll åkte hela familjen och jag till Ikea. De behövde köpa lite grejer, och efter att det var avklarat så åt vi middag i resturangen. Köttbullar! mmmmm! Köpte även lite smågodis (det ä slut nu hehe). Ikea i Spanien är precis likadant som Ikea i Sverige. Alla barn är precis lika griniga, köttbullarna smakar typ likadant och jag blir precis lika lycklig av all inredning. Det var härligt! 
 
 
I onsdags så hämtade jag tjejerna på dagis/skola och så gick vi till parken. Men efter typ 5 minuter så ramlade Camila och slog sig, så hon kom tillbaka springandes och skrikandes med näsblod, skrapsår på hakan och fläsk-läpp. Ingen fara egentligen, men själklart var hon rädd och hade ont. Så det var bara att göra å rent vi kunde med en flaska vatten och våtservetter, och gå hem. Väl hemma verkade allt kännas mycket bättre. 
 
Bild från en annan dag i parken
 
Annars så har jag ju såklart väarit med barnen under eftermiddagarna här hemma. Oftast ganska lugnt. Innan middagen ska alla badas och kläs i pyjamas, sen äter hela familjen middag tillsammans och sen är det godnatt. Då har jag gjort lite läxor och sen också gått och lagt mig, varit så himla trött. Inte van vid att gå i skolan.
 
Ha en trevlig helg! 
 
Så här ser det ut där jag promenerar. Oerhört vackert i skymmningen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback