En trevlig helg

Godkväll!
 
Har precis gjort klart alla mina spanskaläxor, så nu är jag klar inför morgondagens spanskalektion. Ska bara sova lite också, men sen är jag redo! Har haft en väldigt trevlig helg, och jag hoppas att ni också haft det!
 
I fredags var jag barnvakt. Jag är ju alltid barnvakt, men nu skulle vi göra ett nytt försök för Marcos & Marina att åka iväg under kvällen. Och det gick över förväntan på alla sätt! Badandet, middagen och filmtittandet bara flöt på helt utan problem, konflikter eller tjat. Vi hade även bestämt att de skulle komma hem och sedan lägga barnen eftersom de är lite nervösa för att sova utan mamma&/pappa. Men när filmen var slut och ögonlocken tuuuunga, frågade jag om de ville vila lite på mamma och pappas säng. Och efter tandborstning och några få minuter så sov de sött. Hoppas att vi får fler såhär lugna och trevliga kvällar ihop! 
 
I lördags liftade jag med familjen in till stan. De skulle till Retiro och jag skulle till Africa, Claes och lill-Afri. Vi åt ett fantastiskt god lunch och hade det väldigt trevligt. 
 
Därefter träffade jag min svenska kompis Alice! Hon passerade Madrid påväg hem från en by norr om Madrid, och hörde därför av sig och frågade om jag ville ses. Självklart! Jag visade henne de mest populära turistattraktionerna, vi åt lite tapas till middag och sedan åkte hon till flygplatsen och jag hem. En väldigt mysig eftermiddag/kväll, och skönt att bara kunna prata - man får så mycket mer sagt på svenska... 
 
Kyrkan vid Palacio Real, typ 100 motorcyklar tror det var något event (dålig bild), Palacio Real
 
"Café & Tapas" (så snygg inredning!), kalkonsallad i en liten ask, patatas bravas (ett urval av de tapas vi åt) 
 
Söndagen spenderades i bergen/skogen med familjen och några vänner till familjen. Väldigt varmt i solen, väldigt kallt i skuggan. Oerhört vackra utsikter! 
 
Marina, Carmen, Camila, Sandra, Lara (mormors hund) 
 
 
 

Kommentarer
Jonas Andersson säger:

Låter bra att du övar din guidning inför vårt kommande besök :)

Svar: Haha, jaa precis :D Spanar restauranger, lekplatser och sevärdheter var jag än går!
Sandra

2013-09-24 | 21:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback