Min födelsedag! :D

Godmorgon!
 
Idag fyller jag 19 år!!! Känns som jag precis fyllde 18, hade 40 personer hemma i vardagsrummet på middag (stackars, stackars min familj). Känns också som att det här kommer bli en födelsedag som jag alltid kommer minnas: jag var i Madrid, firade med min värdfamilj och mina nya vänner, visste inte säkert vad mitt nästa steg i livet skulle vara, växte något otroligt inombords och lärde mig många saker om mig själv. Någon sorts milstolpe är det nog allt, även om 19 vanligtvis inte betyder särskilt mycket jämfört med 18 eller 20. 
 
Stavsnäs, juni 2013. Foto: Johan Norén
 
Känns väldigt konstigt att inte fira min födelsedag med tårtfrukost med min kära familj, ballonger i skåpet i skolan med mina kompisar eller med en stor släktmiddag som vanligt. Vi kommer såklart fira här, middag och fest med mina kompisar i Madrids nattvimmel imorgon och släktkalas på både lördag och söndag (mest för Marina (min värdmamma) som fyllde 40 igår, men hon säger att det är för mig också.). Men jag kan ju inte låta bli att längta ihjäl mig efter alla där hemma! Ni är alla så fina människor och jag är så lycklig att ni finns i mitt liv!  Hoppas ni alla mår bra och får en fantastisk dag! 
 
 
 
 
 
 
Om jag hade bilder på alla jag känner skulle jag lägga upp de här, men dels kanske inte alla är okej med det och dels skulle det bli så oerhört många bilder.... Kram till er alla! 

Kommentarer
Hanna säger:

vad fint!! GRATTIS ÄLSKADE MÄNNISKA!!

Svar: TACK ÄLSKADE HANNA :D
Sandra

2013-10-11 | 23:55:38
Barbro säger:

Hej
Några timmar försent vill jag skicka ett grattis på födelsedagen från mig, Lennart och resten av familjen

Svar: Hej!Tack så mycket!
Kramar till er alla
Sandra

2013-10-12 | 07:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback