Lugn måndag

Godmorgon! 
 
Min söndag spenderades i sängen, samt med en löprunda och med ett pass yoga. Man tror inte att det ska vara jobbigt, men asså... det känns i musklerna efteråt. Gjorde även mina spanskaläxor. Finns otroligt många små regler att förhålla sig till inom vissa områden, känns omöjligt att lära sig allt. Men jag ska iallafall försöka! På tal om ingenting så kör de fortfarande med griffeltavlor i det här landet. Det tycker jag, som av någon anledning aldrig under hela min skolgång använt mig av en "svarta tavlan", är rätt exotiskt. 
 
Det ni ser på tavlan är en ritad karta över Spanien. Vi håller på med att beskriva platser just nu. 
 
Igårkväll var familjen på kalas, så jag fick eftermiddagen ledigt. Mysigt med lite extra ledig tid. Tog tillfället i akt att shoppa lite grejer jag saknat. Bland annat en yogamatta, en (hel) väska samt en svart kjol. Kom hem och åt middag och skypade sedan första med mamma, Emil & Linnéa och sedan med Mormor som nyligen gjort skype-debut. Väldigt energigivande att få prata med er! Bästa och roligaste stunden under hela skype-momentet var dock när Emil visade att han kan skaka rumpa - fantastiskt sött! Den killen får mig att smälta varje gång.. titta bara på det här liksom.
 
Stolt solros-odlare iklädd Madrid-tröja! (bild från Augusti 2013) 
 
 

Kommentarer
Lennart säger:

Hej Sandra!
Det ser underbart somrigt ut fortfarande

Svar: Hej Lennart! Ja, det är varmt och fint på dagarna fortfarande, men det blir riktigt kallt på nätterna. Kram till dig och Barbro!
Sandra

2013-10-08 | 19:18:49
Anna säger:

Åh vi har griffeltavlor i riga också!! xD fett mysigt ju :D

Svar: Haha jaa :)
Sandra

2013-10-08 | 19:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback