Födelsedagsfirande!

Hej! 
 
Tänkte beräta lite om min födelsedag. Kl 7 på morgonen ringde min kära familj hela vägen från Sverige för att sjunga "Ja må hon leva!". Vilken överraskning det var! Och jättefint! Hörde Emil i bakgrudnen eeteråt "Godmoooorgooon Sandra!", väldigt roligt. 
 
Sedan hade jag en normal morgon, blev dock försenad pga försenat tåg. När jag kom, väldigt sen, till lektionen och försiktigt skulle smita in lite diskret så hade min kompis Kathi berättat att det var min födelsedag - så när jag öppnade dörren började alla sjunga Cumpleaños Feliz. Så himla fint!
 
Efter skolan gick jag och Kathi på en liten shoppingrunda, köpte en klänning för kvällen (på H&M, väldigt exotiskt...). Sen åkte vi hem. Där firade vi med tårta, som familjen hade fixat. De sjöng och hade till och med fixat en present. En superfin väska! Får visa den en annan dag. 
 
Såsmåningom var det dags för mig och Kathi att möta upp Stina och två kompisar för middag. Stina hade bokat bord på en trevlig resturang med supersnygga servitörer. Maten var jättegod! Resten av kvällen spenderades dansandes på en klubb nära Sol. Vid 3 åkte jag till MArina & Marcos som var och dansade med några vänner på en klubb nära där vi var. Marina hade ju sin 40-års fest denna kväll, och när den var avslutad hade de gått vidare från resturangen ut till dansgolvet. Vi hade otroligt roligt! Och det var verkligen något jag inte trodde att jag skulle göra under min halvår i Spanien... 
 
Under hela dagen så fick jag även många gratualationer från er därhemma, tack så hjärtligt för det!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback