En helg med olika sorters släkt

Hej!
 
Lördagen och söndagen spenderades i goda släktingars sällskap. På lördag förmiddag åkte jag in till stan för att möta upp hela gänget. Vi trotsade regnet som stundvis öste ner och åkte till parken i allafall. Vi hann mata lite fåglar och fiskar, men rätt som var kom en riklig skur inklusive stormvindar. Genomblöta gick vi istället till ett cafe en stund, innan vi begav oss hem mot lunchen. Men det var väldigt mysigt trots allt regn! 
 
 
 
 
På kvällen gick jag, Morfar & Caisa en promenad till deras hotell, mest för att visa var det låg. Vi blev dock inregnade och fick underhålla oss med spanska tv-nyheter ett tag, tills regnet lugnat ner sig och vi kunde gå tillbaka. Middag åt vi på en av Africas & Claes favoritresturanger. Maten är fantastiskt god och vällagad, och det blev en riktigt trevlig kväll! 
 
På söndag orgon bjöd Morfar & Caisa in mig till att äta frukost med dem på hotellet. Det var en väldigt trevlig frukostbuffé, alldelles perfekt stor och med riktigt goda grejer. Efter detta begav vi oss till Madrids mest centrala delar och promenerade till Museo Reina Sofia. Det här museet blir bara bättre varje gång jag är där! 
 
Sedan vankades lunch med Africas föräldrar och syster med respektive. Och vilken lunch! Sparris, Paella samt Tiramisu. Så himla gott! Africa är en fantastisk kock.
 
Efter festmåltiden var det dags att säge tack och hejdå för denna gång. Så himla roligt att Morfar & Caisa kom och hälsade på! Tack för det! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback