Helg med allt från thaimat till feber

Hej! Har nu uppdaterat bloggen om den senaste månadens viktigaste aktiviteter. Tycker verkligen att det är kul att skriva och fixa med bloggen, men vårt internet hemma är så dåligt så oftast funkar det inte att logga in, ladda upp bilder etc och det blir jag bara förbannad på så därav har jag skjutit upp det hela. Anyways, nu är vi up to date med vad som händer här i Madrid!

Förra helgen (8-10 november) var väldigt lugn. På fredagsmorgonen hade vi prov i skolan. Det gick bra! På kvällen mötte jag upp Stina för middag. Vi gick till en jättebra thai-restaurang nära Nuevos Ministerios. Blev absolut väldigt nöjda med maten, och det var även väldigt fint och trevligt.

Under lördagseftermiddagen var jag med Africa, Africa Ella och Estefania. Vi åt lunch, gick till parken och hade väldigt trevligt. På seneftermiddagen skulla las africas iväg, så jag och Steffi kollade på en film och gick en sväng i shoppingcentret bredvid där de bor. Begav mig sedan hemåt för en kväll med Friends-tittande.

Under söndagen begav vi oss, hela familjen, till ett shoppingcenter i närheten för att dels köpa lite grejer till barnen men främst för att köpa present till kusin Julia som fyllde 13 år! Vi hittade jättefina saker. Men jag mådde väldigt dåligt, huvudvärken från helvetet hade checkat in och jag kände hur febern kom krypande, så familjen lämnade mig hemma när de sedan åkte till födelsedagskalaset. Tillbringade sedan resten av söndagen sovandes/feberfrossandes.  Men jag mår bra nu! 

 
 
 
Fotograf: Anna-Panna 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback