En helg utan familj men med Stina

Helgen den 25-27 oktober så var familjen borta på resa med ett gäng kompisar. Den helgen blev en riktig Stina-helg av någon anledning. På fredagskvällen besökte vi ett kulturhus nära Atocha (Madrid) som denna helg arrangerade en nordisk musikfestival. Under helgen spelade olika nordiska band. När vi var där spelade ett rock/pop-band från Finland samt ”The Caviar Days” Från Sverige. Deras musik var lite hippie/rock/pop-känsla. Jag tyckte de var väldigt bra! När de avslutade sin spelning stod alla i lokalen upp och dansade, så jag var nog inte ensam om att tycka det.

 
 
 
 
 
 
 
På lördagen tog jag det lugnt under dagen, för att sedan dra ut på pubcrawl med Stina. Vi dansade natten lång och sov hos Stina, som bodde på krypavstånd från området där pubcrwal-gänget hängde. Söndagen spenderades till stor del i sängen och sen på kvällen med familjen såklart. Schysst helg! 
 
 
 
  

Kommentarer
Simon Frohm säger:

Cool haha! Han som lirar keyboard i Caviare days på bilden, är Marcus min gamla klasspolare från Nacka.

2013-12-16 | 12:53:26
Simon Frohm säger:

Häftigt! Det är Marcus som lirar keyboard i Caviare days på bilden.

2013-12-16 | 13:01:58
Simon Frohm säger:

Aja, jag fattade ju såhär bra hur det fungerar att kommentera. Du kan ju välja den kommentar som ser schysstast ut, om du mot förmodan ser detta. Fridens liljor. Coolt iaf!

Svar: Haha det är inte lätt! Coolt att du känner honom! :)
Sandra

2013-12-16 | 13:06:16
Simon Frohm säger:

Haha, härligt osamanhängande.. Tänkte bara säga att "Häfigt! Det är Marcus som lirar keyboard i Caviare days på bilden."

2013-12-16 | 13:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback