Shopping, släkt och picknick

Hej!
 
I fredags träffade jag Siiri, en finsk au pair som bor alldeles här i närheten. Vi åkte och shoppade. Det var väldigt mysigt. Det var även väldigt spännande att försöka klara sig från punkt A till B i ett land där allt är på spanska. Jag införskaffade ett par sandaler, som jag behövde, och två klänningar, som var väldigt fina. Såg också en väldigt fin väska som jag går omrking och dagdrömmer om nu...
 
                       Min tågstation, klänning nr 1, klänning nr 2, snyggaste väskan i världshistorien

I lördags begav jag mig mot Africa och Claes lägenhet inne i Madrid. Där badade vi, åt paella, sov siesta, badade lite mer och avslutade kvällen med ett besök på en av deras favoritresturanger. Oerhört trevligt! 
 
 
Jag sov även över natten till söndag. På söndag förmiddag tränade jag lite på gymmet som finns i lägenhetskomplexet. Svetten rann, tack vare både motionen och vädret. Sen hängde vi återigen vid poolen, sov siesta. Senare under eftermiddagen kom min familj dit och badade lite, innan vi alla hade picknick. Så gott och mysigt! Varför smakar mat alltid så mycket bättre när man är utomhus? 
 
 
Mat, Marina & Marcos, dricka, hela gänget, Africa & Claes, månen, Sandra 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback