Regn och vardag

Hola!
 
Måste först berätta att det REGNADE igår. Jag älskar verkligen regn. Typ det bästa jag vet är att mysa i min säng och lyssna på regnet. Dessutom luktar det ju så himla gott och fräscht. Så ni kan ju tänka er hur mycket jag har saknat det. I Sverige är man ju garanterad mins 3 dagars regn per vecka typ, och här hade det (innan igår) inte regnat på över en månad. Men! Så kom dessa änglalika svalkande droppar från ovan! Det var magiskt. Dessutom var det molnigt, vilket gjorde att det var en aning svalare. Åskan däremot var bara läskig. MEn väldigt avlägsen, så det var lugnt.  
(Hade gärna haft en bild på "ovädret", men det hann typ torka innan jag hann få fram kameran...)
 
Tänkte berätta om vad vi gör om dagarna. Jag vaknar vid 8 för då går Marina och Marcos hemifrån. Ibland vaknar jag 7 istället och springer innan jag tar över ansvaret. Barnen vaknar mellan 8-11 någongång, beroende på när de gick och la sig. Ibland hinner jag både äta frukost, duscha och titta på 3 avsnitt av Vänner innan de vaknar och ibland är de vakna när jag vaknar. När de vaknat till så äter de frukost, klär på sig och borstar tänderna. Det brukar ta 1-2 timmar. Sen leker de med alla sina leksaker (de har en hel del). Lunch äter vi vid 2 typ. Carmen har sitt eget schema, med mjölk och sömn och så mycket lek som en 6månadersbebis kan åstadkomma (mest så försöker hon tugga på ALLT). Sen leker vi tills Marina kommer hem kl 16-16.30. Då är barnen hennes ansvar och jag har ledig tid, för vila eller vad jag nu vill göra. Sen är det lek och inget speciellt oftast. Bad kl 20 och middag runt 21. Sen är det Buenas Noches för barnen. Oftast även för mig haha...  
 
Mellis! ( mackor med chorizo) (Marcos äter en seeen lunch)
 
Måste visa en present som Marina fick till Carmen av sin kollega. Det är en blombukett. Fast blommorna är gjorda av bebiskläder, hakklappar, en solhatt etc. Så himla rolig idé! 
 
 
 

Kommentarer
Linnéa säger:

Nej men vilken häftig bukett!!!! Awesome! :D Hoppas du har det bra, vi höres :) Kramis från lillasyster

2013-07-11 | 18:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback