Ensam hemma (2)

Buenas tardes!
 
Idag var jag hemma själv med las chicas igen. Det gick bra. Jag fick total hemlängtan mitt under dagen bara. Det är lite trist, för även om familjen är jättesnäll (dock busar/retas de större tjejerna gärna med mig) så saknar man kompisar. Föräldrarna är verkligen schyssta, men de är inte mina kompisar. Jag tror att mycket blir bra bara det löser sig, för då kan jag gå ut och ta en fika med denne framtida vän, gå ut och dansa, snacka skit, gå på museum och så när vi är lediga. Jag har många planer haha... Nej men det skulle vara skönt med kompisar. Särskilt sådana som är i samma situation osm mig. Det finns ju ingenting som knyter samma folk lika mycket som en gemensam fiende (i detta fall är fienden antagligen spanskan eller barnen (i mitt fall både och (jättesvårt att säga åt barn att göra saker när man inte pratar samma språk))). Frågade värdmor och hon sa att det tydligen fins en au pair här i trakten hos några bekanta, och det kommer en till till en annan familj i mitten av juli. Det skulle vara kul att träffa de! Barnen vi passar känner ju redan varann så vi kan ju ha lekdejter i lekparken. Woho! (obs hoppet är det sista som lämnar människan)
 
 
Carmen
 
 Marcos, Camila och Paula
 
La casa! 
 
Vi har precis varit och handlat i en affär som motsvara ica maxi. Fast 3 gånger så stor, och belägen i anslutning till en galleria. Helt normal grej att göra kl 21 en fredagskväll. MEN!!! Vi köpte mörk bröd (så "mörkt" ett bröd kan bli i detta vitt-bröds-älskande land) och fullkornsflingor! Lyckan är just nu TOTAL! 
 
 Marcos och Marina i matvaruhuset 

Kommentarer
Hana säger:

Men oooh vad mysigt allt ser ut att vara! los padres och chicos och la casa etc. Muy bien! Could have been so much worse lix ;) <3

2013-07-06 | 23:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback