!Bienvenidos en Madrid!

Hola! 
 
Dagen började något stessigt på Arlanda. Det var tydligen jag och alla andra som skulle till SAS bagdrop, så *woopwoop* jag fick glida före kön (efter att ha köat en halvtimme) för att hinna i tid. Tack SAS! Sen bjöd de på olika drycker i fancy glas vid gaten, eftersom det tydligen var premiärflygning för SAS Sthlm-Madrid. När vi sedan landade i Madrid välkomnades vi av tv brandbilar som sprutade vatten som en välkomstportal som planet åkte igenom. Allt detta bara för min skull, så himla fint.. 
 
Så nu har jag iallafall kommit till Madrid, till huset och till familjen jag ska spendera min tid med. Vi kommunicerar delvis med engelska och delvis med spanskan. Problemet ligger i att jag inte fattar spanskan hehe. Barnen säger tydligen, efter att de sagt något och märkt att jag inte förstår, "Du förstår inte" på spanska. Detta har Marina (madre) berättat. (Jag förstår ju inte det heller liksom). 
 
Familjen verkar vettig och har hittills varit oerhört vänlig, välkommnande och omtänksamma! Barnen är dessutom sockersöta. Camila och Paula sluar inte att prata (tvillingar), och Carmen (bebis) tittar med stora ögon på mig och ler. Jag har goda förhoppningar om att jag kommer trivas här! 
 
 
Dessa har Camila och Paula ritat till mig. Så söta! 
 
 
 
"Mitt" rum, så fint! 
 

Kommentarer
Hannapanna säger:

Ååh vad fint!!! Vad kul att höra och de verkar ju hur gulliga som helst! Keep on updating! Puss på dig<33

2013-07-01 | 23:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback