Sista helgen i Madrid

Detta äventyr börjar närma sig sitt slut. Det gör otroligt ont i hjärtat att tänka att jag ska lämna den här härliga, öppna och kärleksfulla familjen. Jag och barnen har ju (vad som iallafall känns som) preciiiis börjat komma riktigt bra överens... 
 
Min sista helg här har spenderats med väldigt mycket familj. I fredags handlade jag julmat på IKEA och sen åt vi middag med farmor. I lördags besökte jag Museo Carmen Thyssen-B-nånting med morfar Federico. Federico är/var som sagt historialärare, så han förklarade de olika konst-epokernas skillnader för mig, vilket gjorde besöket otroligt intressant och givande. Efter det åkte jag till Africa Ellas skola för att besöka deras julbasar, men det tog mig en evighet att komma dit vilket resulterade i att jag knappt hann se skolan förrän vi skulle åka. Lite synd. Sen åkte vi hem och hade lite kvalitetstid. Drt blev även sista gången jag träffar Estefania och Claes för den här gången. Mysig dag tillslut! 
 
Idag har vi varit på en julmarknad på barnens skola, sedan hos Marcos bror Alfonso för lunch. Sedan på kvällen dekorerade vi här hemma inför jul och så gjorde jag ett mini-julbord! Jag gav även några smågrejer till tjejrna: lampor! De gav många fler skratt än jag trodde att de skulle göra.... Familjen tyckte jättemycket om julbordet och vi hade en väldigt trevlig kväll! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback