I'm back!

Hola amigos!
 
Jag är tillbaka i Spanien! Efter 4 veckors semester i Sverige. Familjen hade semester och behövde därför inte mig, så då fick jag åka hem och ha semester jag också. Har varit fyra väldigt intensiva och avslappnanade veckor, med små resor, häng med familj och vänner och MYCKET packande. Min familj ska nämligen flytta under tiden jag är här, så jag behövde packa varenda pryl jag äger. Det ska bli spännande att komma hem sen, till en lägenhet jag aldrig sett förut. Men det bli skönt att bo närmare stan! 
 
 
Igår vaknade jag kl 3.45. Flyget gick 7.10. Landade strax innan 11, begav mig med metro och tåg "hem". Kom fram och gick och la mig och sov i 4 timmar typ. Helt slut efter att ha sovit så lite och efter att ha släpat runt typ 35 kg packning... Saknade min scout-ryggsäck. Men den hade inte rymt allt haha... 
 
 
På kvällen, och under hela dagen, var jag rätt ledsen. Har ju haft det så bra hemma nu, med semester och allt, och tanken på att inte krama familjen på 2,5 månad kändes inte så bra. Men på kvällen träffade jag Romy, en kompis jag träffade här när jag var här i juli, och ett gäng av hennes kompisar, så sen kändes det såklart bättre! Vi dansade natten lång! Flera av de nya kompisarna jag träffade ska stanna minst lika länge som mig, så det känns jättekul att ha lite kompisar inför hösten. Var dock rätt trött, och otroligt trött när jag kom hem, därav sovmorgon till 14 idag.. 
 
 
Just nu har jag precis packat upp alla grejer, insett hur mycket jag glömt och förvånats över vad jag har tagit med. Nu äter jag frukost (haha kl 16) och ska snart göra mig i ordning för att sticka in till stan och möta de andra för middag. Romys sista kväll i Madrid, så det blir nog galet. Ha en trevlig kväll! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback